már
6

Sokan szeretnének főállásuk mellett-helyett internetes munkát végezni. A családi kassza a családok nagy részében üres, vagy éppen tartozások vannak. Csábító ajánlatokban nincs hiány. Bármikor találhatunk olyan hirdetéseket, melyek szerint éppen azt a munkát találták ki nekünk, és amelynek segítségével könnyen és gyorsan rendbe tehetjük pénzügyeinket, sőt, meg is gazdagodhatunk általa.

otthonvegezheto.gif

Előnyök

internetes-munka01.jpgA hirdetések többsége nem feledkezik meg az internetes munka előnyeinek bemutatásáról. Némelyik csak szűkszavúan teszi ezt, egy-két mondat erejéig rabolja időnket, míg mások egy hosszú szöveggel igyekeznek figyelmünket felkelteni. Mik is ezek az előnyök a többség szerint?
Otthonról végezhető - Ez valóban előny lehet, bár nem mindenkinek fekszik a négy fal közé való bezártság, a fajtársakkal való kommunikáció hiánya. Kutyánk, macskánk, papagájunk vagy aranyhalunk társaságát olykor kifejezetten kevésnek érezhetjük.
macskamunka.jpgKönnyen megtanulható - Az a munka, amely könnyen megtanulható vagy éppen nem is szükséges hozzá szakértelem, nagy valószínűséggel kevés fejlődési lehetőséget rejt magában. Megfelelő lehet a főállásunkban szerzett jövedelem kiegészítésére egy ideig. Kevesen tekintik azonban életcélnak a napi sok órán keresztül történő reklámokra kattintgatást vagy a hirdetések feladását minden elképzelhető ingyenes online hirdetési felületen.
Nem igényel napi 2-3 óránál többet - Ez is csábító tulajdonság lehet, ha főállásunk mellett szeretnénk dolgozni. Ha komolyabb erőfeszítéseket szeretnénk tenni céljaink érdekében, akkor viszont kétséges - még ha valóban fizet is valamennyit -, hogy valóban elegendő jövedelmet fog-e hozni számunkra egy ilyen jellegű internetes munka.
befektetes.jpgNem igényel befektetést - Az esetek egy részében valóban nem kérnek tőlünk semmit, csak regisztrációt, ezzel egyidejűleg személyes adatokat, internetes számla nyitását vagy egy már létező számla megadását. Akadnak viszont bőven ajánlatok, ahol igényt tartanak némi regisztrációs díjra, a tájékoztató anyag költségére, a számlanyitás kezdő összegére és ki tudja még milyen néven nevezett kisebb-nagyobb befizetendő összegekre. Ilyenkor célszerű rákeresni a meghirdetett munkára. Valószínűleg fogunk találni legalább egy fórumot, amelyen már beszélgetés folyik róla.

A következő cikkben néhány komoly jövedelmet ígérő, könnyen végezhető (és így tovább) internetes munkáról lesz szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://karrierista.blog.hu/api/trackback/id/tr265119283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása